header_eleje header_atmenet header_kozepe header_vege

Gyuricza Tamás Ügyvezető


Gyuricza Tamás festő mester
2005 évében indítottam el szobafestés-bekescsaba nevű vállalkozásomat. Az évek során számos olyan munkám volt, amik nem mentek zökkenő mentesen a különféle szakmák, mesterek egymást követő időpontok betartása illetve a („nem én rontottam el és majd a festő kijavítja”) viták miatt. Így arra a döntésre jutottam, hogy tovább kell képeznem magam és egy jól szervezett komplex felújítást lebonyolító vállalkozást kell létrehoznom. 2006-an egy debreceni nyílászárókat és árnyékolástechnikai termékeket gyártó és forgalmazó cég felkért minket a békés megyei bővítésükhöz, ahol gyártási felméréseket és a kész termékek beépítését bonyolítottuk le. Ezzel a lehetőséggel egy nagy előrelépéshez jutottunk. 2013-ban részt vettem a Jól menő vállalkozások nevű programban, ahol megtanították hogyan legyek naprakész, versenyképes, jól szervezett vállalkozó a konkurens cégek világában. Sikeres vizsga után, egy uniós támogatásból fejlesztettem gépparkomat és így 2016 januárján az Otthon Varázs Technika nevű vállalkozást indítottam el, amiben komplex felújítások kivitelezésében tudjuk megbízóinkat kiszolgálni.
Ön is megtekintheti, referenciáim között találhatóak egyedi falfelület képzések, mint például: strukturált gipszes antikolás, műszikla képzés, batikolások, koptatott antik festések, márványozás. A munkálatok egyedi szerszámokkal és technikákkal készülnek, ezért az elkészült felület máshol biztos nem látható.
Az Ön által kért munkálatokra árajánlatot mindig helyszíni felmérés alapján készítek, ami Békéscsabán és környékén ingyenes.

Gyuricza Tamás
5600 Békéscsaba Boglárka utca 7.
Telefon, email
Telefonszám: (30) 603-7945
Email cím: otthon.varazs.technika@gmail.com
footer_eleje footer_atmenet footer_vege